Trainsters

                           
                                               Helga en Judith Veenstra

Helga Veenstra

mede-eigenaar dansstudio In2Dance, instructeur reguliere groepen en demoteams (zowel 'dance' als modern/showdance) 

Specialisatie: Showdance / choreografe


Vanaf haar 12de is Helga al fanatiek in het dansen. Helga is begonnen met Jazzdance en ook heeft zij jarenlang op goed niveau geturnd. 


Als danser heeft Helga al jarenlange ervaring opgebouwd. Naast de mooie ervaringen en overwinningen heeft Helga veel gehad aan haar training en optredens bij en met het Nike-demoteam. 


Op haar 18de is ze zelf begonnen met lesgeven. Al snel was duidelijk dat dansen haar grote passie is. Hier kan ze haar gevoel en creativiteit in kwijt. Naast het maken van choreografieën heeft zij haar creativiteit ook gebruikt om diverse evenementen van mooie shows te voorzien zoals: modeshow in Coevorden, Hairshows voor Twins hair and beauty, dans opening en miss-begeleiding van de Miss Summer. 


Naast het lesgeven danst Helga ook nog mee met een aantal dansgroepen. 

nog steeds met dezelfde energie!


Iris Groen


Hey!

Mijn naam is Iris Groen, ik woon in Coevorden. 


Op mijn 11e ben ik begonnen met dansen, in dat zelfde jaar mocht ik door naar de selectiegroep KidsXplosion. In deze groep heb ik voor het eerst mee gedaan aan wedstrijden. Zo ben ik begonnen met hiphop en showdance (ons eerste thema was Circus du Soleil). Op mijn 14e ben ik in andere groep gekomen die nog geen naam had. Na lang denken en veel verschillende namen is het Troublesz geworden. In 2011 zijn we 2e van Nederland geworden met hiphop en in 2012 1e van Nederland  met de showdance American Football. In 2014 ben ik begonnen bij Solution, in dit jaar zijn we met de showdance “Surrealisme” 2e van Nederland geworden. Ook ben ik moderne dans gaan doen. 


Naast het lesgeven dans ik in merdere selectie teams. 


Ik vind het super leuk dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. En ik geniet er van dat ik mijn eigen enthousiasme zie terug komen in de dansen.
Judith Veenstra

Mede-eigenaar dansstudio In2Dance, instructeur reguliere en demoteams. 

Specialisatie: Streetdance / choreografe


Op haar 13e is Judith begonnen met dansen. Dit werd toen nog fanatiek gecombineerd met voetbal maar na een aantal jaartjes bleven de voetbalschoenen in de kast en stond de muziek non-stop aan. Naast dansen begon Judith al vroeg met het bedenken van danspasjes en sinds haar 16e geeft ze les. haar eerste lessen waren de zwangerschapsverlof lessen van haar zus.....


Op vrijdag werd er altijd in Coevorden gedanst maar doordeweeks in Zwolle. Hier studeerde Judith (Calo, Windesheim) en gaf zij les aan een groepje fanatieke dansers van de Calo.  Niet alleen  dansen is een passie maar ook het lesgeven. Judith heeft op haar 18e de streetdance opleiding TEC gevolgd. Deze opleiding wordt gegeven door meervoudig wereldkampioenen Hip Hop: Lars Schuiling en Patrick Nahafahik.  Het creatieve proces van een choreo maken en aanleren aan een team laat haar niet los. 


Naast het lesgeven aan reguliere groepen heeft Judith met een aantal selectieteams  mooie dansen neergezet en zichzelf en de dansers ontwikkeld. Dankzij enthousiasme van alle kanten heeft zij met haar teams vele prijzen binnen gedanst! 

Samen met zus Helga helpt ze ieder jaar mee met het maken van een mooie show voor de Miss Summer In Dalen. 

Leuke optredens pakken ze direct aan. 


Naast het bedenken danst Judith ook nog zelf mee met 2 reguliere groepen en selectieteams. 


Zij deelt deze passie en heeft dezelfde droom die zij nu gaat waarmaken. Dream it, Wish it, Do it;

De zussen openen een dansstudio in Coevorden, zij volgen hun hart!

Onder de naam In2Dance hopen ze veel mensen

enthousiast te krijgen voor hun passie “dans”.


Designed by Cheryl ontwerpt.                                                                                                                                                                                                                             www.adminassist.nl